Live quests are not held in Sochi temporarily. We are looking for a new partner

The Sochi franchise is for sale. If you want to buy the franchise, please contact us.

Do you want to open Questoria in your city? Terms.

Go to the blog

Кто хочет в потусторонний мир?

Вообще-то Хэллоуин - это не просто праздник, когда все в карнавальных костюмах и с тыквами. Корни у праздника уходят аж к кельтам, для которых 31 октября было днем, когда истончается граница между мирами. И можно было угодить в мир духов - ну а там как повезет. Мы вот Хэллоуин очень любим по профессиональным причинам: мы тоже отправляем людей в другие миры, только безопасно

Вообще-то Хэллоуин - это не просто праздник, когда все в карнавальных костюмах и с тыквами. Корни у праздника уходят аж к кельтам, для которых 31 октября было днем, когда истончается граница между мирами. И можно было угодить в мир духов - ну а там как повезет. Мы вот Хэллоуин очень любим по профессиональным причинам: мы тоже отправляем людей в другие миры, только безопасно ;-) Впрочем, на Хэллоуин можем организовать для вас и мистическое путешествие. Ну вот представьте.

Приходите вы на квесторию в обычное кафе, а попадаете… куда-то в темный лес. Луна, совы ухают, страшно, а из огней - только окна мрачного особняка впереди. И выхода нет - нужно идти именно туда!

Или, допустим, садитесь вместе с друзьями поиграть в детективную квесторию, а друзья берут и превращаются в викторианских леди и джентельменов. На столе - спиритическая доска, напротив вас - медиум, который как-то очень странно на вас поглядывает и говорит не своим голосом…

Или, скажем, отправляетесь поиграть в квесторию к другу домой, шагаете через порог - и оказываетесь на скалистом побережье одного очень странного островка. На море шторм, не выбраться, а очень подозрительные люди зовут вас принять участие в кое-каком ритуале….

Впрочем, можно поступить хитро - и утащить в эти потусторонние миры своих друзей, чтобы не так страшно было. Мы готовы порадовать вас на Хэллоуин отборной порцией мистики на любой вкус - тут вам и вампиры, и привидения, и лавкрафтианские Древние, и зловещие египетские проклятия. Кому что больше по душе:) Кстати, мистику можно устроить и у себя дома, и выбраться в кафе - в каждом городе в расписании квесторий на 31 октября вас ждет кое-что особенное!

Удачи! И не забудьте прихватить с собой на игру распятие и чеснок.
Просто на всякий случай.

Приведение на Хэллоуин

хэллоуинские тыквы, ужастики

 

  • Kazakhstan
  • Uzbekistan
  • Russia
  • Azerbaijan
  • Ukraine
  • Israel
  • Belarus
Can’t find your city on the list? You can start a business with us. Terms and Conditions
Book a place on the game

Someone else coming with you?

To send you a confirmation and remind about the game

To follow up before the game

Extra details such as existing gift certificates or discounts

Let us know in advance, if you can’t show up sochi@questoria.ru

Leave your contacts, and we will offer you a convenient option

Thank you for your request!

Check your mailbox in 15 minutes, you should get a confirmation.

The host will contact you within 24 hours to clarify the details.

+7 928 618 59 59
How to Reach You

A callback request is taken

Our manager in Sochi will contact you within 24 hours.

Thank you for your interest in live quests!

Join our Facebook group!
Looking for a partner
Questoria in Sochi is temporarily closed. We are looking for a new partner

I want to play in another city

Select a city

Notify when Questoria re-opens in Sochi

Your message has been sent successfully

Can I become a partner?Read the terms

Is your city Sochi?
We play questories in 67 cities worldwide
Yes
Change Location
Consent to the processing of personal data
Hereby, I give to Questoria LLC. (PSRN 1097847328480, TIN 7801507148, address: 35 Korablestroiteley street, apt. 389, St. Petersburg, 199397, Russia including its employees and persons acting based on the civil law contract with it / persons authorized by it, my consent to the processing of my personal data, namely: last name, all given names and patronymic, telephone number, e-mail address, date of birth , and host city, for the purpose of individual communication with me on issues related to:
— my participation in the story role game «Questoria»;
— consulting me in connection with the possible conclusion of an agreement with Questoria LLC, the subsequent conclusion of the contract and its administration;
— the quality control of the services provided by the employees of Questoria LLC and its counterparties;
— sending me information mail by Questoria LLC, containing information about new services, company news, marketing offers, and other information for clients of Questoria LLC.

I give permission to carry out all actions with my personal data, including collection, recording, systematization, accumulation, storage, clarification (updating, modification), extraction, use, transfer, depersonalization, blocking, deletion, destruction, processing for inclusion in lists and electronic databases, not using any automated means and using any automated means.
Questoria LLC can process my personal data within ten years from the date of their receipt.
I am aware that the consent to process my personal data may be withdrawn at any time based on a written application prepared in any format, which must be sent to Questoria LLC by registered mail with recorded delivery. In this case, my personal data will be deleted within three working days from the date of receipt of my application by Questoria LLC.
If you want to refuse receiving mails from our regular mailing list, you can do this at any time visiting a special link located at the end of each letter.
To contact the site administrator for any questions, you can write an e-mail to: site@questoria.com

Send your request in Sochi

City

Sochi

write your questions in this field

Спасибо за заявку!

Через 10 минут проверьте ваш почтовый ящик, вам должно прийти подтверждение.

Мы свяжемся с вами в течение 24-х часов, чтобы уточнить детали.